Vælg en side

Sweet Bonanza (praktisch spel): getuigenis

Of je nu van zoet of vers fruit houdt, er'’ Er zijn genoeg van beide in Sweet Bonanza – een 6-rollen, win all-ways port, mogelijk gemaakt door Practical Play. De kern van het spel is gebaseerd op het Tumble-attribuut, wat aangeeft dat winnende combinaties een domino-effect veroorzaken waarbij winnende iconen worden verwijderd en vervangen door gloednieuwe iconen, waardoor je opeenvolgend kunt winnen. Hoewel het '’ Het bestaat al een tijdje en het is een soort videogame-engine die de afgelopen jaren aanzienlijk populair is geworden, omdat het de gameplay enigszins uitbreidt en gamers in staat stelt om met de poort om te gaan op een manier die meer op platformonafhankelijke computerspellen lijkt.

In Dessert Bonanza heb je, naast de vrij grote 6×5-speeltuin, ook een aantal aantrekkelijke attributen om je scherp te houden. De nadruk ligt op een gratis spinsbonusaanbieding waarbij willekeurige vermenigvuldigers kunnen dalen om uw overwinningen tot 100x te verbeteren. Eerst moet u echter bepalen of u op inzetniveau 20x of 25x wilt spelen. Op inzetniveau 20x (van 0,20 tot 100 € per draai) krijgt u de mogelijkheid om de gratis spinsbonus aan te schaffen voor een prijs van 100 keer uw risico.Volg de link sweet bonanza Op onze website Bij een inzetgraad van 25x (0,25 tot 125 € per draai) wordt het bonusaankoopalternatief verminderd en worden er veel meer scatters aan de rollen bijgedragen, waardoor uw kansen om het extraatje te activeren worden verdubbeld.

Jij'’ We zijn hier uitgenodigd voor een bizarre wereldbol van het Willy Wonka-type, helemaal gemaakt van ijs, gebak en snoep. Met een uitbarsting van kleur, op de rollen kun je'’ Je ziet een verscheidenheid aan edelsteenvormige snoep- en fruitborden die bestaan ​​uit appels, pruimen, meloenen, druiven en bananen. Beter zijn de milieuvriendelijke, blauwe en paarse bonbons. Het bovenste teken is het rode, hartvormige snoepje. Het geeft je 40 keer zoveel risico als je er 12 tot 30 tegelijkertijd ergens op de rollen laat landen.

Wonderlijke goudmijn (praktisch spelen): functies

Wonderful Gold Mine is een port met gemiddelde tot hoge variatie die vrijwel geheel draait om de Free Rotates-bonusaanbieding. Om het te activeren, moet je tegelijkertijd 4, 5 of 6 lolly-spreidingsborden plaatsen – dit levert je zeker 2, 4 of 80 keer je risico op en 10 gratis rotaties. Wanneer er tijdens de functie 3 of meer scatters landen, zijn 5 extra gratis rotaties inbegrepen in je totaal.

De basisprincipes vallen hier samen met die in de basisvideogame, maar met het extra voordeel van willekeurige vermenigvuldigers. Pas op voor de suikerbommen! Deze vermenigvuldigingswaarden variëren van 2x tot een monsterlijke 100x en zullen uw uitbetalingen zeker dienovereenkomstig verhogen.

Wonderlijke schatkamer (praktisch spel): oordeel

De prachtige goudmijn kan niet worden beschuldigd van het verhogen van uw glucosespiegel, maar de bloeddruk kan wel een paar pieken bereiken, gezien het fantastische potentieel dat hieronder wordt aangeboden, wat kan oplopen tot maar liefst 21.100 keer uw risico in de bonusaanbieding. Esthetisch gezien biedt het een soort slordige en rommelige perceptie die we moeten benadrukken, en de echte gameplay is aanvankelijk een beetje ingewikkeld, aangezien de borden dat niet doen. Je hoeft niet echt van rol tot rol te linken om winnende mixen te ontwikkelen, hoewel je er snel aan gewend raakt.

De basisvideogame is nogal vervelend omdat er” Er valt hieronder weinig te verwachten, afgezien van de beloning. Als je dat toch doet, zie je er in wezen uit als een jongere in een snoepwinkel. De functie is op zo’n manier geïntegreerd dat het veel plezier mogelijk maakt – wanneer je ziet dat een substantiële vermenigvuldiger-suikerbom de rollen raakt, moet je eerst wachten tot de Tumble-functie zijn gang gaat, terwijl je verwacht dat deze zo groot mogelijk zal worden. , wetende dat het zeker de vermenigvuldigingsbehandeling zal krijgen als het klaar is. Uitzonderlijk!

Hoewel dit niet de beste praktische Play-poort is die we hebben'’ Ik heb ooit eerder gespeeld, het'’ Het is zeker weer een goede titel die de productielijn verlaat. Gewoon niet doen” Geef je niet te veel over aan de desserts, het is '’ Het is slecht voor je.